Tuesday, 23 August 2011

saat bahagia n plek pada 23/08

pagi td,,akuwh xbgn sahur (mcm pose),,,,haha,,,,xpe la,,lepas kelas tilawah,,akuwh ingat nk g print kat ict KUIM,,p pendrive xbleh bukak,,da la nk print benda yang penting,,xda surat tu,,xbalek rayer r akuwh citer nyew,,hahaha,,umki,abah,,maap ye,,hihi,,sbnr nye ade klas syariah taw pas tilawah,,tp klas syariah pun di batal kan,,akuwh ingat nk ponteng,,Allah sangat menyayangi akuwh,,hihi,,jd akuwh p print kat serbaneka,,pastu g dpt an tanda tangan timb dekan,,pastu g photostat,,pastu p cari pensyarah yg akuwh xdpt hadir klas mreke,,hihi,,pnt sangat,,urusan akuwh abis tepat kol 12,,hihi,,kol 2 ada kelas,,mmg terbaek r,,pastu ptg g masjid tanah,,g bli mknan kat kfc taw,,pastu g bazaar lak,,nk g bli nasi,,pastu akuwh bli r cempedak,,mg kempunan abis,,tetbe cempedak tuh bleh terlepas dr tangan akuwh,,sedeyh do xdpt mkn cempedak,,huhu,,kowg tawu x,,kawan akuwh un sama,,name ea atiqah,,ea bli air yang rasenye mg ea nk a,,tetbe bley terlepas dari tangan ea,,sedey do,,p kami xkesah,,mgkn bkn rezeki kami,,huhu,,malam ni akuwh nk balik KAMPUNG,,hihi,,bosah dok KUIM jer,,hihi,,,owg yg dok jauh un xbalek ag,,akuwh lak nk blek,,haha,,klakar tol r akuwh ni,,hihi,,excited nk balik,,p sedeyh,,athirah xde mase akuwh nk balik,,huhu,,selamat ary raye tyra,,maaf zahir batin,,kepada kawan2c semua pun taw,,maaf zahir batin,,balik KUIM nanti jgn lupa bawak wet rayer tuk huda

No comments:

Post a Comment