Monday, 15 September 2014

9-11/09/2014

one for me, one for you. Two for me, one for me. hahahaha tanggal 9 ada dinner kat hotel ramada melaka. best. makanan sedap2. tgh makan, senyum sendiri teringat zaman kerja waitress hotel ngan fatin.. hahaha..guys, bukan i taknak share gambar, tapi i malas nak transfer2, nak tgk gambar grad, ada dalam instagram i. tgk lah.. itu pon tak banyak. my istag is "hudasyukriah". i rasa sayang sangat nak tinggal kan kuim. tp untuk i masuk kuim balik sambung degree, i tak rasa i patut.. hahaha.. u know guys, i balik hari jumaat taw. then pagi tu ustaz feveret i, ustaz fabli, dia mesej tanya i kat mana. katanya nak belanja i n geng makan kat MITC. N u know what guuys, its a first time ustaz nak belanja sttudent. selalunya dia bg duit je. hahaha. how proud i am. Alhamdulillah, berkat doa2 kesayangan dan berkat kesabaran, aku tamat juda diploma. ada plan nak sambung degree in law, tp mcm sukar nak menyelit. tp macam manapon, aku akan dapatkan jugak degree tu. walauapa cara sekalipon. mudah2an dipermudahkan segala2nya. amin. kata ustaz fabli, awak bukan tak pandai, pandai. awak jangan negatif. awal2 lagi dah kata tak boleh. awak boleh. kental, teguh dan yakin okay!.. awwww.. sayang ustaz! hahahhaha.. k lah, nanti lah sambung ye.. jap2.. during dinner, i tak jumpa langsung 1 of my bff, time nak balik, i saw her with other friend. i think she saw me too but she act like we dont even know each other. so, last night which is 16/9 at 2 am, i ask her. then she said, "yang special itu tak perlu ditunjuk, sbb takut org ambil" with that sentences is enough to make me happy cuz im her best friend than others. MAYBE. hahahaha. i seriously admire her personality. walaupun kaya, bijak, cantik, tapi tak pernah bangga diri. tetap diam walaupun apa yg dilakukan terhadapnya, adalah perkara yg dia tak suka. hahahahaha. okay bubbye

No comments:

Post a Comment